Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Тошковски-Чалкли: Зајакнување на билатералните односи

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, во рамките на посетата на владината делегација на Вашингтон, на Самитот на 75 годишнината…

Повеќе