Хороскоп

Неделен хороскоп 17.10 – 23.10.2016

Овен Планирате подобрување на интериерот во домот, а за тоа ќе очекувате подршка од целото семејство. За жал сите ќе се оправдаат со некои свои обврски, така да на работа ќе мора да се препуштите самите. Не се грижете ќе имате доволно енергија да направите голема работа. Наградата нема да изостанe. Ќе ги обновите контактите […]

Хороскоп

Неделен хороскоп 03.10 – 09.10.2016

Овен Довербата и стабилноста во заедничките односи ќе ви станат исклучително важни во љубовниот живот. Својата силна љубов ќе ја упатите кон партнерот, кој ќе биде пријатно изненаден. Тие кои се сеуште се сами, ќе бараат сериозна љубов, верувувајќи дека тоа е возможно веднаш. Ја најдовте златната средина помеѓу работата и задоволството. Многу овнови во […]