Алтернатива Настани

Земјотрес #5: Фестивал на независна музика

  ЗЕМЈОТРЕС #5 Фестивал на независна музика сабота, 4-ти февруари 2017, почеток: 19:00, крај: 05:00 Цена на влезница: 150 ден. | На врата: 200 ден. Младински Културен Центар ВАЖНО: Влезници во ограничен број во продажба од 16-ти јануари на билетара на МКЦ. Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи. Инициран од Sixtynine Records, […]