Categories: Алтернатива, Настани

Мултимедијален перформанс „Со стихови и цвет, мир во цел свет“ со Живко Поповски –Цветин

Во среда, 5 јуни, со почеток во 12,30 часот, на Градскиот плоштад во Крива Паланка, ќе се одржи мултимедијален перформанс „Со…

Повеќе