Categories: Вести, Македонија

Голема хуманитарна акција „Подај рака-хумана општина Илинден”

Општина Илинден и оваа година ја спроведува хуманитарната акција за донација на храна и хигиенски производи, наменети за социјално загрозената…

Повеќе