Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лога ги повика сите политички партии со консензус да донесат нов Изборен законик

  Министерот за правда Кренар Лога, ги повика сите политички партии со консензус да го донесат новиот Изборен Законик.  …

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Се одржа средбата на Рама и лидерите на албанските партии во Тирана

  Вчера во Тирана се одржа средбата меѓу премиерот на Албанија, Еди Рама и лидерите на албанските политички партии во…

Read More
Categories: Вести, Македонија

Партиите ја злоупотребуваат државата и политички дискриминираат

Нема јасно разграничување помеѓу партиите и државата, се злоупотребува државниот систем и постои политичка дискриминација, а со тоа се прекршуваат…

Read More