Интервју Текстови

ИНТЕРВЈУ СО ЕВРИДИКА НИКОЛОВСКА: ПР-ОТ Е ДА НАУЧИШ ПАМЕТНО ДА СЛУШАШ!

Евридика Николовска… Цели 12 години посветена на својата професија. Таа одбира да се именува како практичар во сферата на односите со јавност. Единаесет години е професионалец во корпоративните комуникации и дел од комуникацискиот тим на една од најголемите македонски компании „Македонски Телеком“.  Нејзиниот успешен од низ кариерата неодамна доби исклучителна потврда кога таа стана добитник на престижната […]