Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Претседателот на Уставен во МВР пријави закани по живот врз уставни судии

Претседателот на Уставниот суд, д-р Дарко Костадиновски, денеска поднесе пријава до Министерството за внатрешни работи, за упатени закани по животот…

Повеќе