Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со проектите ЕУ за Преспа вредни над 14 милиони евра ќе се заштитат природните вредности

Првиот заменик претседател на Владата и министер за животна средина и просторно планирање Изет Меџити, заедно со амбасадорот на Европската…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Завршен проектот за поврзување на „8 Септември“ и улица „Скупи“

Град Скопје го заврши проектот за изградба на новопроектираната улица 4 во населеното место Криви Дол во општина Карпош. Изградбата…

Повеќе