Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Главна расправа за предметот „Тврдина 2“ – исклучена јавноста поради изведување доверливи информации

Во скопскиот Кривичен суд денеска почна главната расправа за предметот „Тврдина 2“, во кој според обвинението од СЈО, непосредно по објавување…

Read More