Categories: Алтернатива, Настани

Драмски театар Скопје гостин на фестивалот РУТА во Сараево

Драмскиот театар со претставата „Хеда Габлер“ денеска гостува во Сараево, Босна и Херцеговина, во рамките на босанско-херцеговското издание на регионалниот…

Повеќе