Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Новинарите за КЛАН ТВ: Слободата на говорот е подобра во споредба со минатото

Новинарите во емисијата КЛАН дебата со Љубиша Николовски им порачаа на политичарите да внимаваат како се однесуваат во изборната кампања…

Повеќе