Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Собраниска седница за избор на потпретседатели и за основање работни тела

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи третата седница, на која на дневен ред на седницата е Предлог-одлуката…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Денеска почнува конститутивната седница на новиот состав на Собранието

Денеска во Собранието треба да започне седницата на која ќе биде конституиран новиот парламентарен состав. Почетокот на седницата е закажан…

Повеќе