Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска на меѓународна конференција во Солун за нови дигитални услуги за граѓаните

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска учествуваше на конференцијата „Градови на иднината“, која се одржа во Солун. На конференцијата,…

Read More