Categories: Алтернатива, Настани

Конкурс за најдобра Стрип Корица на меѓународниот фестивал СТРИП ТРИП

Прв конкурс за најдобра Стрип Корица на меѓународниот фестивал СТРИП ТРИП! Прв конкурс на единствениот македонски стрип фестивал кој ќе…

Повеќе