Categories: Вести, Свет

Четири грчки телевизии платија вкупно 246 милиони евра за национални ТВ-концесии

Грчкиот државен буџет се зголеми за 246 милиони евра од четирите национални телевизиски концесии што ги додели грчката влада. По маратонска…

Read More