Вести Македонија

Апелација: Притвор за Грујовски, Јакимовски и Бошковски – Мијалков останува без пасош

Aпелацискиот суд денеска одлучи да им додели притвор на Горан Грујовски, Тони Јакимовски и Никола Бошковски, сите вработени во МВР и обвинети во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство. За останатите обвиниети се потврдуваат претходните решенија на Кривичниот суд. Сашо Мијалков, првообвинет во случаите „Таргет“ и „Тврдина“ коишто истраги по обвинителниот акт се […]