Алтернатива Настани

U-RECKEN / Tree of Live Teaser party @ С.Ц. Борис Трајковски, сабота 11.02

Традиционално првата SUN Production журка во годината е во втората сабота од февруари… Оваа година имаме специјален настан, промо журка за Tree Of Life Festival и гостувањето на еден од најплодните артисти во моментов U-Recken – Dacru Records / Israel www.facebook.com/urecken www.soundcloud.com/u-recken www.electreelife.com Специјален гостин, најголемиот македонски амбасадор во моментов: DJ Djantrix – Digital Om […]