Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дарко Костадиновски е нов претседател на Уставен суд

Уставниот суд по завршената координација продолжи со седницата на која беше избран новиот претседател д-р Дарко Костадиновски. Во текот на седницата…

Повеќе