Categories: Алтернатива, Настани

Дела од Вангел Наумовски во галерија „Остен“

Во галеријата „Остен“ отворена е изложба на големиот македонски сликар, самоукиот надреалист Вангел Наумовски. Изложбата е по повод 100 годишнината од раѓањето на…

Повеќе