Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: „Цел Центар на точак“- пријавете се за субвенции за нов велосипед

Општина Центар денеска го објави Јавниот повик за доделување субвенции за купување нов велосипед, електричен велосипед и електричен тротинет, во…

Повеќе