Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ново издание на 360°: Во пресрет на двојното гласање на 8 мај – интервјуа со Мицкоски и Ковачевски

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени”, емитувано на 29 април 2024 г. на МРТ 1, во кое гостуваат лидерите…

Повеќе