Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Викторија Глигорова: Банкарскиот систем и натаму е сидро на стабилноста

Глигорова нагласи дека и во услови на затегната монетарна политика, минатата година банките обезбедија солидна кредитна поддршка, со раст од…

Повеќе