Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Свечена Велигденска литургија во соборниот храм Св.„Климент Охридски“

Владина делегација, составена од заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, Славица…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Одбележување 121 година од смртта на Гоце Делчев

Владина делегација предводена од министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со министерката за животна средина и просторно планирање Каја Шукова…

Повеќе