Categories: Алтернатива, Настани, Скопје Чита

Промоција на “КОЈ ГО УБИ ЕДГАР АЛАН ПО” од Владо Јаневски

Вечерва со почеток од 20 часот во кафе-книжарницата Буква ќе се одржи промоција на романот КОЈ ГО УБИ ЕДГАР АЛАН ПО од Владо Јаневски. Романот е во издание…

Повеќе