Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерите за одбрана од Италија, Албанија и Бугарија потпишаа Писмо за воспоставување на хармонизиран коридор за воена мобилност

Министерот за одбрана Владо Мисајловски заедно со колегите од Италија, Албанија и Бугарија, Гуидо Кросето, Нико Пелеши и Атанас Запријанов,…

Повеќе