Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ВЛЕН: ДУИ ќе се соочи со нивното мрачно минато

ВЛЕН е духот на долгоочекуваната промена на албанците. ВЛЕН е политичка организација која регрутира и инвестира во квалификувани професионалци, што…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ВЛЕН: На ДУИ и требаат адвокати за обвиненијата што и се подготвуваат

Од ДУИ имаа реакција каде плачеа зошто е тргната функцијата економски директор во Министерството за здравство. Сосема непотребна позиција со…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Изградба на филтер станица за фекални води во Тетово

По десет години неисполнети ветувања, проблемот со канализацијата Тетово и околина добива решение. Владата на Република Северна Македонија денеска овозможи…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Лимани: Судот ја прифати жалбата на коалицијата ВЛЕН за „бугарскиот воз“ во Липково

Валбон Лимани од коалицијата ВЛЕН денеска на прес-конференција го презентираше решението на Управниот суд со кое се прифаќа жалбата на…

Повеќе