Categories: Алтернатива, Настани

Претставата „Хеда Габлер“ на Драмскиот театар од Скопје го отвора 58. МТФ „Војдан Чернодрински“

Со претставата „Хеда Габлер“ на Драмскиот театар од Скопје, вечер се отвора 58. издание на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“.…

Повеќе