Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Захариева: Очигледно Петков се заложил да го тргне ветото за С.Македонија

  “Бугарија има двојна надворешна политика. Министерството за надворешни работи е исклучено од разговорите меѓу премиерот и неговите колеги од…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Ние испорачуваме, а ЕУ не ги одржа своите ветувања

    Владата на Република Северна Македонија и во овој случај, по повод вчерашните заклучоци на Комитетот на постојани претставници…

Read More