Вести Македонија Ударни вести

Акција на Државниот инспекторат за животна средина во кругот на Стакларница

  Државниот инспекторат за животна средина продолжува со кампањата за откривање загадувачи во индустриските зони. Во кругот на Стакларница се изврши контрола во присуство на државен, градски и општински инспектор, поради тоа што има инсталации кои спаѓаат под различна надлежност.         – Државниот инспектор изврши надзор во 6 инсталации, од кои три […]