Categories: Вести, Македонија

Новогодишни пакетчиња за децата со церебрална парализа

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во пресрет на новогодишните празници подели новогодишни пакетчиња за децата во Дневниот центар…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Засилени инспекциски контроли на храната, акцент ставен на новогодишните пакетчиња

  Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство спроведуваат засилени контроли кај операторите со храна пред претстојните новогодишни и…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Новогодишни пакетчиња за децата во Центарот за даунов синдром

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски подели новогодишни пакетчиња за децата од Центарот за Даунов синдром. Ова е прв…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Државните институции потрошиле 72.000 евра за новогодишни пакетчиња

  Според истражувањето на Центарот за граѓански комуникации на тендери за купување на пакетчиња за новата 2022 година, потрошени се…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Владата подели новогодишни пакетчиња за 150 деца од малите групни домови

  Владата изминатите неколку денови ги израдува децата во малите групни домови низ државата, како и во установата за деца…

Read More
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Дедо Мраз, Спајдермен и Бетмен им подарија пакетчиња на децата од Детската клиника

  Волонтерите од Црвениот крст – Скопје, денеска ги израдуваа децата кои се лекуваат на Детската клиника во Скопје, преправени…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Џафери подари новогодишни пакетчиња на Детската клиника и Посебните училишта

  Претседателот на Собранието Талат Џафери, испрати новогодишни пакетчиња со книги за дечињата хоспитализирани на Детската клиника во Скопје. До…

Read More