Вести Македонија Ударни вести

Џафери подари новогодишни пакетчиња на Детската клиника и Посебните училишта

  Претседателот на Собранието Талат Џафери, испрати новогодишни пакетчиња со книги за дечињата хоспитализирани на Детската клиника во Скопје. До Посебното основно училиште „Иднина“ во Скопје и до Посебното основно училиште „Златан Сремец“, испрати нагледни средства за настава за секое училиште, согласно потребите на учениците и наставниците и соодветните наставни програми.     Со оглед […]