Алтернатива Настани

СТЕНДАП турнеја и КОМЕДИ ФЕСТ во организација на Продукција “ЗЛАТЕН ЗАБ”

  Од 16 до 20 октомври, познати регионални и македонски стендап комичари ќе настапат во неколку градови низ Македонија, а повод за нивното доаѓање во нашата земја е учество на Златен Комеди Фест . Турнејата ќе започне во недела на 16-ти октомври во клубот Јард (The Yard Lounge Bar) во Куманово.     Следниот ден […]

Алтернатива Настани

СТЕНДАП турнеја и КОМЕДИ ФЕСТ во организација на Продукција “ЗЛАТЕН ЗАБ”

  Од 16 до 20 октомври, познати регионални и македонски стендап комичари ќе настапат во неколку градови низ Македонија, а повод за нивното доаѓање во нашата земја е учество на Златен Комеди Фест . Турнејата ќе започне во недела на 16-ти октомври во клубот Јард (The Yard Lounge Bar) во Куманово.     Следниот ден […]

Алтернатива Настани

Новогодишно стендап шоу во живо на “ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ”

  Жените Кои Зборуваат (Žene Koje Pričaju) се три жени со 10 годишно искуство со стенд-ап комедијата. Тие 10г. за нив се 100 години волшебен живот. Тие сè уште стојат и зборуваат.     Да Ве запознаеме со нив: Јелена Мандариќ: Јелена е од Алибунар и лаборант по струка. Во Загреб ја започна својата стендап […]