Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Здружението ,,Глобал” од Струмица апелира за помош по катастрофалниот пожар

  Здружението ,,Глобал” од Струмица апелира за помош по катастрофалниот пожар во ГТЦ Глобал Струмица, што се случи на 02.01.2021…

Повеќе