Categories: Алтернатива, Настани

Чифте амам: Меѓународна изложба “FLUX IDENTITY”

  Годинешната програма на Националната галерија започнува со меѓународна изложба, по една година одложување на меѓународните проекти заради состојбата со…

Повеќе