Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Промовиран проектот за реконструкција на Универзална сала

  Градот Скопје и Владата денеска го промовираа изведбениот проект за реконструкција на Универзалната сала, изработен од архитектот Бујар Муча.…

Повеќе