Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Топ теми, Ударни вести

Османи: Бугарските здруженија да побараат соодветна графа во рамките на пописот

  “Во јавноста се појавија реакции за односот и правата на бугарската заедница во Република Северна Македонија. Овие реакции прво…

Повеќе