Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

Фондација „Славко Јаневски“: Пет романи во трка за наградата „Роман на годината“

    „Лето во кое те нема“ од Петар Андоновски („Или – или“), „Суво мастило“ од Владимир Илиевски („Македоника литера“),…

Повеќе