Вести Македонија Ударни вести

Одбележување на 18.март – Светскиот ден на рециклирањето

  По повод Светскиот ден на рециклирањето, компанијата „Пакомак“ информира дека интересот за рециклирање во нашата земја е во постојан пораст. За правилно да се рециклира потребно е отпадот да се сортира пред да се фрли, да се научи што се рециклира, а што не и да се најде соодветниот контејнер за рециклирање. Со цел […]