Алтернатива Македонија Настани

“Антолог” – Прва книжарница на тркала во Македонија

  Издавачката куќа “Антолог” започна со еден сосема нов концепт, “Книжарница на тркала“.         Од Плоштадот Македонија, каде што започна оваа прва подвижна книжарница ќе менува локации низ Скопје и низ целата држава, доближувајќи ги сите најактуелни наслови дури и на најнеочекуваните места. Сосема нов концепт, кој достапноста на книгите и културата […]