Алтернатива Македонија Настани

Приватниот сектор во справување со климатските промени – #ВозможноE

  #ВозможноЕ е онлајн настан, кој е во организација на Програмата за развој на Обединетите Нации (UNDP) и Министерството за животна средина и просторно планирање и платформата Климатски Промени (klimatskipromeni.mk). Истиот е поделен на три дела, со што првиот дел од настанот се одржа на 21. април, на тема „Националните придонеси за климатските промени во […]