Вести Македонија Став

Силно светнал ден! – Вилдан Дрпљанин

  Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро. „Граѓаните можат уште некој месец да истрпат без пари…“ – оваа изјава целосно ја отсликува […]