Алтернатива Настани

Објавен повик за фестивалот на светлината „Skopje Light Art District – The Sun“

  ЈУ Универзална сала и градот Скопје го објавуваат следниот ЈАВЕН ПОВИК за избор на предлог концепти во рамките на Фестивалот на Светлината “Skopje light art district 2021”     SKOPJE LIGHT ART DISTRICT 2021 – THE SUN Годинешната тема на Skopje light art district e сонцето, кoe e непресушен извор на светлина и бесконечна […]