Музика и Филм

Песна на денот: МАКЕДОНСКА – Гуру Харе

  Разбуди го ветрот со молитва тивко Повикај го дождот со оган што гори Поведи го ова проколнато племе Претвори ја ноќта во ден што се зори       кавал – Александар Јовевски удиралки – Ратко Даутовски клавијатури – Филип Димишковски музика, аранжман, гитара, стихови и глас – Игор Атанасоски – Харе тапани, снимање […]