Вести Македонија Ударни вести

Влез во Грција преку ГП “Евзони” слободен од 13 часот

  Денеска, од 13 часот дозволен е влез во Република Грција на граѓаните  од ЕУ, трети земји и граѓани од Република Северна Македонија преку ГП “Евзони“, известуваат грчките гранични служби.  Според протоколот за влез, граѓаните од ЕУ, од трети земји и од Репубика Северна Македонија ќе може да оставарат влез во Република Грција преку ГП […]