Categories: Вести, Македонија, Свет, Топ теми, Ударни вести

Стоев: Нема промена во позицијата на Бугарија по однос на РС Македонија

  Нема промена во позицијата на Бугарија по однос на Република Северна Македонија, изјави министерот за надворешни работи на Бугарија,…

Повеќе