Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Меѓународен месец за подигнување на свеста за микрочипирање на миленичиња

  Со одбележувањето на овој месец, имаме за цел да ја истакнеме важноста од микрочипирање на домашните миленици, соопштуваат од ЈП ЛАЈКА.         Микрочипот обезбедува сигурна и трајна идентификација, што во голема мера ја зголемува веројатноста доколку вашиот домашен миленик се изгуби, да биде вратен во својот дом. Микрочипот е најдобриот начин […]