Categories: Алтернатива, Настани

Кампања на ЈП „Лајка“ за посвојување на бездомни кучиња

  Јавното претпријатие „Лајка“, со особено задоволство го објавува почетокот на својата најнова општествено-одговорна иницијатива во соработка со креативната агенција…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Меѓународен месец за подигнување на свеста за микрочипирање на миленичиња

  Со одбележувањето на овој месец, имаме за цел да ја истакнеме важноста од микрочипирање на домашните миленици, соопштуваат од…

Повеќе