Вести Македонија Ударни вести

Регистрирани се 81 нови случаи и ниту едно починато лице

  Во последните 24 часа се направени 5.315 тестирања, а регистрирани се 81 нови случаи на КОВИД-19:  Скопје – 27, Тетово – 25, Куманово – 9, Гостивар – 7, Кавадарци, Кичево, Дебар и Пехчево – по 2, Битола, Струмица, Струга, Берово и Валандово  – по 1.  Регистрирани сe 12 оздравени пациенти од: Тетово – 5, Скопје – 3, Куманово […]

Вести Македонија Ударни вести

Регистрирани се 74 нови случаи и две починати лица

  Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19:   Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип  и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш и Берово – по 1.   Регистрирани сe 17 оздравени […]

Вести Македонија Ударни вести

Регистрирани се 9 нови случаи и ниту едно починато лице

  Во последните 24 часа се направени 1.973 тестирања, а регистрирани се 9 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 4, Тетово – 4 и Кичево – 1.   Регистрирани сe 53 оздравени пациенти од: Скопје –  17, Тетово и Охрид – по 9, Кичево – 8, Битола, Прилеп и Кавадарци – по 2 и Куманово, […]

Вести Македонија Ударни вести

Денеска се регистрирани 18 нови случаи и ниту едно починато лице

  Во последните 24 часа се направени 2.798 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 11 , Тетово – 6 и Свети Николе – 1.   Регистрирани сe 7 оздравени пациенти од: Скопје – 3, Битола, Струмица , Кичево и Берово – по 1.   Не се регистрирани починати пациенти.   […]

Вести Македонија Ударни вести

Денеска е регистриран 21 нов случај и ниту едно починато лице

  Во последните 24 часа се направени 3.227 тестирања, а регистрирани се 7 нови случаи на КОВИД-19: Тетово – 11, Скопје и Куманово  – по 3, Струга -2, Гостивар и Штип – по 1.   Регистрирани сe 7 оздравени пациенти од: Скопје и Куманово – по 2, Битола, Тетово и Кичево – по 1.   […]

Вести Македонија Ударни вести

Денеска се регистрирани 19 нови случаи и ниту едно починато лице

    Во последните 24 часа се направени 2.518 тестирање, а регистрирани се 19 нови случаи на КОВИД-19: Тетово – 11, Скопје – 8.   Регистрирани се 4 оздравени пациенти од: Скопје – 2, Прилеп и Тетово – по 1.   Не се регистрирани починати пациенти.   Направени се 2.518 тестови преку: ИЈЗ-137, ЦЈЗ Скопје-33, […]

Вести Македонија Ударни вести

Регистрирани се 3 нови случаи и ниту едно починато лице

  Во последните 24 часа се направени 1.342 тестирања, а регистрирани се 3 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 3.   Регистрирани се 6 оздравени пациенти од: Скопје и Тетово – по 2, Кочани и Кичево – по 1.   Не се регистрирани починати лица.   Направени се 1.342 тестови преку: ИЈЗ-30, ЦЈЗ Скопје-0, […]

Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Регистрирани се 8 нови случаи и ниту едно починато лице

  Денес за првпат по 2 септември 2020 не бележиме ниту еден починат од Ковид. Вирусот е далеку од победен, но оваа мала победа ни влева надеж дека сме се поблиску до ставање крај на агонијата. Сепак, мерките мора да продолжиме да ги почитуваме, а еднствен начин да го намалиме бројот на жртви е масовно […]