Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје најавува градежна офанзива на улиците и булеварите

  Градот Скопје ја почнува летната градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици и булевари. Во претстојниот период предвидено е да почнат градежни работи на 11 локации низ градот, во неколку скопски општини. Планирана е изградба или проширување на следните делници:     Булевар Митрополит Теодосиј Гологанов, на потегот од булеварот Свети Климент […]